Live i stuen: Spis din historie 2: Rettens rødder

Komfur
Anna Katrine Werge Bønnelycke, der er arkivar ved Gentofte Lokalarkiv, fortæller om de tråde, der binder det kulinariske Europakort sammen og bevæger sig tilbage til rødderne af nogle af vores traditionsrige retter.
Tid
16:30 - 17:15
Adresse

Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup
Danmark

De fleste har en holdning til, hvordan traditionelle retter skal smage, og hvornår de skal spises. Men hvor stammer retterne egentlig fra? Og har de altid smagt, som de gør i dag? 

Foruden lokalhistorie er Annas særlige interessefelt madhistorie, og hun har kokkereret sig igennem historien fra middelalderen og frem til i dag.

Om Live i stuen

Fra mandag til torsdag i uge 47 streamer vi samtaler og foredrag fra forskellige steder i landet, som du kan se hjemmefra. Oplægsholderne kommer fra landets museer og kulturarvsinstitutioner. 

Praktisk information

  • Gratis
  • Ingen tilmelding 

Bibliotekernes Festival for Historie